Radeon 4200 Windows 10 Driver

Ati Radeon 4200 Windows 10 Driver

Hi, Recently I have instaled windows 10 operating system. And since then I am recieving this message on startup, something like 'no display - 5208828. Dec 18, 2017 Unfortunately I had the 4200 series driver on a Windows 7 computer prior to upgrade to windows 10. Windows 10 Thunderbolt Driver there. Support Windows 10 for ATI Mobility Radeon X2300.

You need to uninstall your previous AMD Control centre (Remove everything) and restart your computer, and then install the windows 7/8 AMD legacy driver (AMD Catalyst 13.4 Legacy Driver) under compatibility mode windows 8 with administrative rights (Right click on setup and select compatibility mode Windows 8, place tick in Administrative rights), this will then give you partial Catalyst control centre. You then need to go to Device manager and manually force install the legacy display driver which did not install using setup. Double click on Ati display driver choose driver tab, select update driver, select 'browse my computer' for driver, then select 'Let me pick from list' click on have disk, and browse to your driver directory and select the driver inf file, this will then install the legacy driver correctly, and give you full functionality of the Legacy driver. This driver works fine with no issues detected so far, even the app market works fine.

Hope this helps, all the best. PhillWhere would the inf file be? Computer Type: PC/Desktop System Manufacturer/Model Number: Hewlett Packard OS: Windows 10 CPU: AMD Athlon II X4 650 Quad Core, 3.2 GHz Motherboard: N-Alvorix-RS880-uATX (Alvorix) Memory: Two 4 GB DDR3 Graphics Card: R7 360 2GB Monitor(s) Displays: random 1080p HP monitor, 60Hz Screen Resolution: 1920x1080 Keyboard: Teknmotion gaming keyboard Mouse: Grim Web gaming mouse PSU: 550W Case: stock Cooling: Air cooling, stock fan Hard Drives: 1 TB stock drive (not sure the brand, just came with my pc) Browser: Google Chrome Antivirus: Windows Defender. Computer Type: PC/Desktop OS: win 10 x64 pro CPU: intel i7 960 Motherboard: Asus Rampage iii extreme Memory: mushkin ddr3 1600 998679 6x2gb Graphics Card: sapphire R7 370 vaporx Sound Card: Asus xonar u1 Monitor(s) Displays: Eizo s2110w Screen Resolution: 1680x1050 Keyboard: Filco Majestouch Linear US ASCII 104 Cherry Black Mouse: Logitech g9x PSU: coolermaster ucp 1100w Case: Lian Li PC-V1110B Cooling: Thermalright Ultra-120 eXtreme Hard Drives: wd wd3000hlfs wd wd5000aaks Seagate st31000524as Samsung MMCRE64G5MPP-0VA. Computer Type: PC/Desktop System Manufacturer/Model Number: Hewlett Packard OS: Windows 10 CPU: AMD Athlon II X4 650 Quad Core, 3.2 GHz Motherboard: N-Alvorix-RS880-uATX (Alvorix) Memory: Two 4 GB DDR3 Graphics Card: R7 360 2GB Monitor(s) Displays: random 1080p HP monitor, 60Hz Screen Resolution: 1920x1080 Keyboard: Teknmotion gaming keyboard Mouse: Grim Web gaming mouse PSU: 550W Case: stock Cooling: Air cooling, stock fan Hard Drives: 1 TB stock drive (not sure the brand, just came with my pc) Browser: Google Chrome Antivirus: Windows Defender. Computer Type: PC/Desktop OS: win 10 x64 pro CPU: intel i7 960 Motherboard: Asus Rampage iii extreme Memory: mushkin ddr3 1600 998679 6x2gb Graphics Card: sapphire R7 370 vaporx Sound Card: Asus xonar u1 Monitor(s) Displays: Eizo s2110w Screen Resolution: 1680x1050 Keyboard: Filco Majestouch Linear US ASCII 104 Cherry Black Mouse: Logitech g9x PSU: coolermaster ucp 1100w Case: Lian Li PC-V1110B Cooling: Thermalright Ultra-120 eXtreme Hard Drives: wd wd3000hlfs wd wd5000aaks Seagate st31000524as Samsung MMCRE64G5MPP-0VA. Having the same issue - mine upgraded just fine to Win 10 Pro latest build - but then 2 days ago substituted the 'Basic Display Driver' for the Radeon 4200.